Nobelstraat 8 BU3,’s-Gravenzande

Open : Maandag-Vrijdag 09:00 – 17:00


Portfolio

SHARTURE PHOTOGRAPHY

Portfolio

Business

“don’t be busy, be productive”

Professioneel beeld van jouw bedrijf op social media of website. Het persoonlijke is dan ook erg belangrijk, jouw gezicht / personeel in beeld. Zodat de mensen die jou site bekijken weten wie het gezicht is.

Ik help jou graag om jou bedrijf in een nieuw jasje te steken.

Wedding

“And together they build a life they love”

Je gaat trouwen!

Pregnancy

“I’m growing a human. What did you do today?”

Wauw, je bent zwanger! Zó bijzonder! Een klein, inimini vruchtje ontwikkelt zich in jouw buik tot een minimensje. Jouw buik groeit met de week. Het is heel bijzonder om later foto’s terug te kunnen kijken hoe jouw lichaam zich aanpast aan het groeiende kindje in jouw buik. Wil je alleen op de foto? Of bijvoorbeeld met je partner? Op locatie of in de studio? Elke maand een foto van jouw groeiende buik of eenmalig? Het kan allemaal! 

Ik help jou graag om dit bijzondere moment vast te leggen met een thema die bij jullie past.

NEW BORN

“Our tiny miracle” 

Na 9 maanden wachten is jullie lieve, kleine minimensje daar dan eindelijk! Die eerste tijd met jullie kindje is zó ontzettend bijzonder. Jullie baby’tje zal in razend tempo gaan groeien, ontwikkelen en veranderen. Hoe bijzonder is het dan om jullie newborn, nog o zo klein, op de foto te zetten?! In jullie eigen, veilige omgeving leg ik graag de mooiste foto’s van jullie nieuwe gezinsvorm voor jullie vast. Kom vooral zelf met ideetjes waar jullie je goed bij voelen. Ik vind het immers het belangrijkste dat jullie en jullie kindje zich vertrouwd voelen, wat resulteert in de mooiste foto’s. 

Happy Birthday

“Celebrating the tiny things”

Kinderen zijn zó puur, nog onbezonnen en de wereld ligt aan hun voeten. Elk jaar is weer een feestje en dat leg ik graag met liefde vast. Het belangrijkste is dat de kids zich op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn! Met geduld, attributen en door mezelf te zijn kan ik de kids als hun eigen kleine of grote ‘ikje’ op de foto krijgen. 

Ready To Start New Project With Intrace?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.